torsdag 20. januar 2011

Min første foto oppgave

Da var første foto oppgave igang. Oppgaven var å rusle rundt på skolen å fotografere detaljer på skolen, med tanke på lys, utsnitt og komposisjon. mine tre bilder ble veldig varierte og de har hver sine særtrekk.

Bilde 1:
Bildet er av en vifte i et grupperom. Det jeg liker spesielt godt med dette bildet er hvordan viften forandrer seg jo mer du studerer den. Du kan også se tydelige skygger i viften som er med på å bygge liv og spenning i bildet. Lys/mørk kontrasten kommer godt frem.

Bilde 2:
Dette bildet er også av en vifte, men denne viften er i gymsalen. Viften har bare rette linjer, loddrette og vannrette. Vinkelen på bildet gjør at du tydelig kan se skygger. Dette skaper spenning, men samtidig også en ro.

Bilde 3:
Jeg liker veldig godt kontrasten mellom fargene på dette bildet. Bildet består hovedsakelig bare av to farger, men det utgjør sitt. Den røde stripen på siden av bildet er veggen i gangen, før du kommer ut til sittegruppene. Lyset som kommer inn på siden, gjør at benkene får forskjellige nyanser. Her spiller kontrastene i rødfargen en stor rolle på helheten i bildet.

1 kommentar: